Friday, 9 September 2016

Pencarian Tokey Min Kaffe

TOKEY MIN KAFFE!

Siapa ingin jana pendapatan??
Siapa ingin jadi tokey Min kaffe yang tengah famous gila sekarang??

Disebabkan ramai sangat tercari cari KOPI MINERAL aka Min Kaffe☕️ ni, umi nak buka peluang kat semua untuk tambahkan duit poket..

Nak ke memang nak??

Ok, awak start sharing kebaikan Mineral Coffe aka Min Kaffe dan jual 5 kotak sehari.

5 kotak jeeee..

1 hari = 5 kotak kopi mineral.
Untung runcit RM600 sebulan.

Itu baru jual 5 kotak sehari.. 
Kalau 10 kotak dah RM1200 sebulan.. Wowww!

Belum campur bonus tiap bulan ikut pangkat. Ikut percent. Itu yang RMxxxx, part peluang bercuti ✈️✈️✈️.. 
Belum cerita lagi..

BEST sangat ke sangat BEST??

Lagi pula malam ni akan bermula kelas modul bisnes online. #ProjekRM1000seMinggu utk Batch ke pertama!!

Jom Inbox umi segera untuk mendaftar sebagai EJEN SAH bermula hanya dengan RM50 saja...

Mari bertindak SEGERA
Umi Fatihah
0132405031

Aku Kembali...New meeee :)

Assalamualaikum sahabat2 sekalian...


Wahhh lamanya tak tulis pape kat sini...berapa tahun telah berlalu dan bemacam2 lakaran dalam kehidupanku...sudah pasti yang indah2 sahaja 😊....

Tahun 2016 dah hampir ke suku yang terakhir...sudah 8 bulan kami menetap di Meru dan permata hati Faiz Iskandar sudah ke usia 15 bulan...cepatnya masa berlalu....

Rasa macam baru datang ke tempat lama yang ditinggalkan bila mula menulis di sini...sebak pon ada sebab blog ni masih kukuh disini..lama diabaikan..maafkan mama...

Xpe memandangkan ada impian yang harus direalisasikan...blog ini akan mama aktifkan kembali...

Kepada sahabat yang sudi singgah disini...terima kasih....nantikan entri2 produk yang mama jual...hihihihihi....