Monday, 1 December 2014

Kenapa perlu pilih Cinch Shake Shaklee

Salam semua...buat apa u oll..ok hari ni jom baca lagi tentang Cinch Shake Shaklee lagi ye..ni Umi sertakan sekali dengan testimoni..mana tau ada yang berkenan ke..hihi

sebelum tu Umi nak beritahu 4 sebab kenapa korang kena pilih Cinch Shake ni..bukan paksa tau..cakap je..hehe

Ada 4 sebab untuk anda memilih Cinch Shake sebagai program diet sihat dan selamat.

1. Ianya diformulasi dengan leucine, asid amino penting untuk membakar kalori dan lemak sambil mengekalkan jisim otot.

2. Dengan leucine, jisim otot kekal. Ini mengekalkan kadar metabolisme badan. Sesetengah produk biasa di pasaran memang membakar lemak, dalam masa yang sama turut membakar otot, yang kemudiannya memperlahankan kadar metabolisme badan. Akibatnya, setelah berat anda turun ketika mengambil produk tersebut, akhirnya akan naik semula setelah berhenti. Ini tidak terjadi dengan Cinch.

3. Cinch kaya dengan protien, dibancuh dengan susu segar sebagai pengganti hidangan makanan. Anda kekal kenyang tanpa rasa lapar yang melampau. Ketika ini, badan akan membakar kalori dan lemak berlebihan dalam badan. 

4. Selepas anda kurus dengan Cinch, anda kekal cantik! Kenapa? Oleh kerana otot-otot yang memejalkan tubuh masih dipelihara dengan baik dengan adanya leucine, ya, tiada paha, lengan dan perut menggeleber!

Ok camne..berminat tak..jom baca testimoni mereka yang berjaya kurus dengan Cinch Shake ni..Camne berminat lagi tak..hehe..meh lah order ngan Umi ye ;)

Pengedar Shaklee anda
Umi Azmil

No comments:

Post a Comment