Sunday, 9 November 2014

Atasi Sembelit dengan Herb-lax Shaklee

Seperti mana Sabda Rasulullah S.A.W, maksudnya: "Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan." (Riwayat ad-Dailami) 

Jadi hari ini Umi nak kongsi satu produk Shaklee yang boleh membantu untuk menyingkirkan toksin dan racun dari perut kita. Ye la setiap hari macam2 masuk perut kita kan. Jadi inilah masa kita untuk bersihkan perut kita sebab seperti kajian yang dibawah ni menunjukan walaupun kita membuang air besar setiap hari tapi masih ada lagi sisa yang terlekat di usus kita. Sisa2 inilah yang menghasilkan  toksin dalam badan kita.
Bila perut dan usus bersih maka badan akan menjadi lebih sihat dan ringan. Tiada lagi sembelit!

Ini Umi petik dari buku panduan Shaklee :


masalah sembelit


"Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.*

Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herb-LaxTM yang lembut boleh membantu". - 

Baguskan..
Tapi tak boleh makan setiap hari ye sebab nanti sistem pembuangan kita akan terlampau bergantung dengan Herb-LaxTM dan akan mehilangkan sistem "natural call" tu nanti. Ini kerana dalam kandungan nya terdapat daun senna. 

Ada lagi maklumat yang akan dikongsikan....

Jadi untuk anda yang ingin mengetahui lebih lanjut dan berminat boleh lah hubungi Umi ye ;)
Umi Azmil
H/P no: 013 2405031
ID Shaklee: 1042931
Blog: http://vitaprecious.blogspot.com

Anda akan diajar dengan pemakanan yang betul dan konsultasi selepas pembelian. 
Nak dapat harga ahli?
boleh juga mendaftar dengan Umi ;)

Terima kasih kerana singgah disini.
Jumpa lagi tau..bye 

3 comments:

  1. Jangan tak tahu..herbalax ni boleh membantu kempiskan perut dan hilangkan bau badan tau :D

    :: anmashealthcare.blogspot.com ::

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah boleh hilangkan bau badan ye..bgs2..hehe

      Delete
  2. kalau makan mlm tu terlebih, wajib dah telan herblax.. esok lancar ja.. xsmpat simpan lemak.. hehe
    My Recent Post : CARA RAWAT JERAWAT BATU DARI LUAR DAN DALAM

    ReplyDelete